Därför tror vi på direktförsäljning

Lux, ett av världens äldsta direktförsäljningsföretag, är sedan dess ursprung 1901 stolta över att erbjuda sina produkter och tjänster, endast och uteslutande via direktförsäljning. Direktförsäljning är ett utmärkt sätt att erbjuda premiumprodukter, av högsta kvalitet, på ett personligt och rådgivande sätt, till såväl befintliga som nya kunder. Direktförsäljning betyder försäljning genom ett personligt möte, vilket tillåter oss att ge överlägsen service till våra kunder i deras hem- eller arbetsmiljö. Genom direktförsäljning, kan vi kombinera attraktionskraften av att köpa hemma, med unik personlia konsultation.

Vårt engagemang för direktförsäljning är också ett åtagande att utveckla direktförsäljningen. Lux har under många år varit en pionjär i utformningen av den positiva bilden för direkt försäljning inom EU. Som en av grundarna av DSE, Europas ledande sammanslutning av seriösa Europeiska direktförsäljningsföretag, handlar Lux lika mycket om vad direktförsäljning är, som det också handlar om vad direktförsäljning inte är, då vi alltid ser till fördelarna för våra kunder samt våra försäljningspartners.

Fördelar för Lux- kunder

  • Våra representanter visar kvaliteten på våra produkter där de används – i ditt hem eller på ditt kontor. Denna nära kontakt med våra kunder, dagligen runt om i världen, ser till att vi ständigt inkluderar idéer och förslag från våra kunder till våra senaste innovationer.
  • Vi erbjuder premiumprodukter med en premium-tjänst. Detta inkluderar fri leverans av produkter, långa garantier och ett avgiftsfritt besök. Förbrukningsvaror såsom påsar eller filter kan köpas online, via prenumeration eller från vår vänliga servicepersonal.
  • Vi erbjuder det bästa kundserviceskyddet. Alla köp har 2 veckors ångerrätt. Om du inte är nöjd med köpet ring bara Lux och vi kommer och hämtar upp produkten, inga extra avgifter tillkommer om du inte använt varan.

På Lux tas kunder om hand – för att bli ambassadörer för vårt varumärke och våra produkter!

Fördelar för direktsäljare

  • Våra karriärmöjligheter är spännande och givande, och öppna för alla, oberoende av ålder, kön, religion eller utbildningsmässig bakgrund.
  • Våra karriärmöjligheter kombinerar attraktiva inkomstmöjligheter med friheten att besluta om när och hur mycket man kan arbeta.
  • Vi tar utbildning på stort allvar. På Lux blir medarbetarna en del av Lux Business School och Lux Management School, där man deltar i seminarier år för år. Vi är stolta över att ha utvecklat några av de bästa och mest professionella säljarna och säljledarna i branschen – utan kostnad för våra medarbetare.