Lux Aeroguard 4S

Luftrenaren Lux Aeroguard 4S har den nya generationens luftbehandlingssystem. Aeroguard 4S garanterar dig en ständigt fräsch och hälsosam luft inomhus: Fem olika funktioner, filtreringssystem i sex steg och nio hastighetsnivåer som arbetar dygnet runt med den minsta möjliga förbrukningen, vilket ger en maximal filtreringseffekt i rummen.

Förfilter
Tar bort grövre partiklar såsom hår och damm.

Swiss Hepa™-filter
Swiss Hepa™ är ett syntetiskt filter helt i komposit och mycket effektivt. Det filtrerar bort upp till 99,97 % av mikropartiklar, som fint damm, pollen och mögelsporer.

Aktivt kolfilter
Filtret med aktivt kol binder naturliga och kemiska gaser och lukter. Detta filtreringssteg tar effektivt bort lukter som härstammar från matlagning och exempelvis rökning.

NANOPURE+™
Den patenterade NANOPURE+™-teknologin neutraliserar effektivt virus och bakterier i luften och främjar en hälsosam inomhusluft.

DUOTRON™-tekonologi
Duotron™ -tekniken minskar aktivt tillväxten av virus och bakterier i inomhusluften utanför luftrenaren. Apparaten samlar inte endast in virus och bakterier i sig, utan de bekämpas och görs ofarliga i den omgivande luften.

Individuell

För att Aeroguard 4S ska passa in i varje inredning, erbjuds den i fem färger. Med färgerna vit, champagneguld, titansilver, vit ros och isblå kan du göra din Aeroguard precis så individuell som du vill!

 

Beställ luftmätning inomhus

 

 

Bekanta dig också med Lux Aeroguard MINI -luftrenaren!