Lux Intelligence tillbehör

Lux Intelligences praktiska tillbehör är lämpliga för alla hushåll! Kombinationen av munstycken och den optimala sugkraften avlägsnar smutsen från golvytorna och djupet av stoppade möbler och madrasser. Lux Intelligence i kombination med motormunstycken är en perfekt lösning för hushåll med husdjur: borttagning av djurhår ur mattor och stoppade möbler är svårt utan de rätta verktygen.

PB1, motormunstycke för mattor

PB1-munstycket är förstärkt av ett unikt integrerat motorsystem som tillsammans med med vår Lux Intelligence dammsugare representerar en kraftfull duo som effektivt och grundligt rengör och avlägsnar all smuts eller allergiframkallande damm från mattor och andra ytor:
Överlägsen dammupptagning, multi-golv användning, praktisk belysning för mörka utrymmen, automatisk avstängningsfunktion, motorsensor.

 

 

PL1, motormunstycke för textiler

Motormunstycket Power Lux är det ideala verktyget för borttagning av kvalster och allergener på djupet av madrasser och stoppade möbler. Tack vare dess roterande borste och sugstyrkan från Lux Intelligence når det djupt ner i stoppningen och avlägsnar de otrevliga bakterierna:
Anpassningsbar VACUFLEX-platta för att fungera på alla ytor, lätt och enkelt att använda. Säkerhetsfunktion för avstängning och plug-in koppling.

 

 

Beställ produktdemonstration