Lux S115 tillbehör

Lux S115 praktiska tillbehör är lämpliga för alla hushåll! Kombinationen av motormunstycken och den optimala sugkraften avlägsnar smutsen från djupet av golvytor, stoppade möbler och madrasser. Lux S115 med motomunstycke är en perfekt lösning för hushåll med husdjur: borttagning av djurhår ur mattor och stoppade möbler är svårt utan de rätta verktygen.

Lux S115 PB, Motormunstycke för mattor

Lux S115 PB-motormunstycket passar  alla golvtyper tackvare Powerclean och Sensiclean borstvalsarna. Borstvalsarna passar både för rengöring av hårda och känsliga golvtyper. Enheten har även ett automatiskt justeringsystem för borstvalsen.
Lättrörligt munstycke, praktisk belysning fram för mörka utrymmen, fotpedal för att låsa samt pausknapp gör effektiv rengöring ännu lättare.

 

 

Lux S115 PL1, Motormunstycke för textiler

Motormunstycket PL1 är det ideala verktyget för borttagning av kvalster och allergener på djupet från madrasser och stoppade möbler. Tack vare dess roterande borste och sugstyrkan från Lux S115 når det djupt ner i stoppningen och avlägsnar den otrevliga smutsen.
Anpassningsbar VACUFLEX-platta för att fungera på alla ytor, lätt och enkelt att använda. Säkerhetsfunktion för avstängning och plug-in koppling.