Visioner och Mål

Vår Vision
Att bli världens bästa direktförsäljningsbolag för högkvalitativa produkter för ett hälsosammare hem. Att förbättra livskvalitén för våra medarbetare och kunder.

Vårt uppdrag
Att uppfylla våra Luxmedarbetares drömmar och mål runt om i världen.

Genom att göra det strävar vi efter att vara det företag som uppfyller följande 7 löften:

Familjeföretaget som sätter människor främst

Vi strävar efter att sätta människorna främst i allt vi gör. Det gör att våra Luxmedarbetare känner sig delaktiga i en familj som bryr sig om dem och visar ett genuint intresse i sina ambitioner att förverkliga sina personliga drömmar. På Lux, strävar vi efter att hålla de löften som vi ger till våra Luxmedarbetare runt om i världen.

Det bästa Direktförsäljningsföretaget som säljer högkvalitativa konsumentprodukter för hälsosamma hem

Vi utvecklar ständigt innovativa produkter för hälsosamma hem av högsta kvalitet. Vi siktar på att erbjuda de bästa produkterna i sin kategori som ger lösningar på utmaningarna i vår tid. Våra produkter förbättrar kvaliteten hemmiljön och skapar en hälsosammare miljö även på arbetsplatsen.

Företaget med stolta varumärkesambassadörer

Vi sätter den personliga kontakten mellan våra Luxmedarbetare och våra Luxkunder som kärnan i vår strategi. Vid alla tidpunkter, strävar vi efter att få förtroende av våra Luxmedarbetare och kunder, för att motivera dem att bli stolta och nöjda ambassadörer av märket Lux.

Den mest attraktiva samarbetspartnern för direktförsäljare

Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern och arbetsgivaren för direktförsäljningspersonal och direktförsäljnings ledare på våra marknader. Vi erbjuder egna dynamiska karriärplaner och höga förtjänstmöjligheter oberoende av ålder, kön, utbildning, religion eller ras. Vi erbjuder ständigt lärande och en mångkulturell miljö inriktad på hållbar framgång och personlig utveckling. Vid alla tidpunkter, strävar vi efter att uppfylla våra löften till våra Luxmedarbetare “pride, earning, learning and fun”.

Det bästa bolaget för personlig kundservice

Vi skapar överlägset värde för våra kunder genom att erbjuda livslång service och personlig service där det krävs. Detta inkluderar bland annat prenumeration på filter och påsar. Kundvänlig online beställning av förbrukningsvaror och service.

Företaget som erbjuder långsiktiga relationer

Vi bygger långsiktiga relationer med våra leverantörer och Lux medarbetare. Vi arbetar för långsiktig stabilitet med våra anställda, affärspartners och privata aktieägare. På detta vis garanteras de långsiktig stabilitet i försäljning och lönsamhet.

Företaget som bryr sig

Vi stödjer välgörenhetsorganisationer som fokuserar på att hjälpa behövande barn i världen. Vi bryr oss om den värld vi lever i. Vi åtar oss att erbjuda produkter som varar länge och främjar miljövänlig.