Stolthet, Förtjänst, Kunskap och Nöje

Känn stolthet för Lux

Utmaningen för framtiden är att hitta nya sätt att förbättra oss själva, att förvandla risker till möjligheter och bygga vidare på vår styrka. Lux har en enorm styrka, detta har visat sig i utvecklingen av en unik direktförsäljningsverksamhet byggd på ett framgångsrikt affärskoncept.

Låt dig inspireras av Lux enastående framgång som världsmarknadsledande inom direktförsäljning sedan 1901. Var stolt över att arbeta som Lux direktförsäljningsmedarbetare, sälja de oöverträffade Lux produkterna med den ultimata symbolen för hög kvalitet – Luxmärket. Känn stolthet i att tillhöra det framgångsrika Lux som byggdes på ambitionen att lyckas.

Fokusera på kunden. Få varje Lux kund att känna sig som en stolt ägare av inte bara en högkvalitets Lux produkt, utan också konceptet med städutrustning med unika tillbehör och oöverträffad service.

Förtjäna din förtjänst med Lux

Möjligheten att kunna få förtjänst genom Lux namnet har bevisats men alla måste kontinuerligt förtjäna rätten att använda namnet Lux. Att tillhöra Lux är en enorm fördel men kravet på resultat och framgång är höga. Koncentrerationen ligger därför på kärnverksamheten och strävan efter tillväxt. Lux direktsäljare skapar sin egen förtjänst via sin eget vilja att nå framgång.

Ha roligt och lär dig mer med Lux

Arbeta med Lux betyder att ha roligt på jobbet och att kunna njuta av frukterna av sin framgång. Det betyder en känsla av glädje när du gör att avslut i en försäljning och du känner tillfredsställelsen av hårt arbete och personlig utveckling. Tillfredställelsen kommer från att arbeta i det företag som tillhör Lux och medlemskapet i världens bästa direktförsäljningsorganisation. Man får tillfredsställelse genom att känna styrkan hos Luxmänniskor. Möjligheten att ha roligt på arbetet förstärks av åtaganden för lokal stolthet och möjligheter att låta familjer delta i Lux och njuta av resultatet av dess framgång.