Välgörenhet och Sponsring

Lux International – ett företag som bryr sig

Under många år har Lux International varit stolta över att stötta SOS Barnbyar som är världsledande, med europeiskt ursprung, välgörenhetsorganisation för barn i nöd. Från 2008 har Lux International och dess partnerföretag, Forbes Lux grupp, tagit detta partnerskap till en ny nivå, de har undertecknat ett nytt globalt samarbetsavtal med SOS barnbyar. Ett första spännande projektet är stödet av SOS Barnbyar i Iloilo, Filippinerna, där Lux International har tagit rollen som huvudsponsor för de närmaste 4 åren. Dessutom har ett antal lokala donationskampanjer startats. Barnen är vår framtid runt om i världen, och Lux International är mycket stolta över att bidra till att säkerställa framtiden för barn runt om i världen under många år framöver.

Socialt ansvar

Lux International är dedikerat till sitt uppdrag att skapa hälsosamma hem och en trevlig framtid för familjer runt om i världen. Vi erbjuder inte bara innovationer för ett friskare, gladare liv hemma för våra kunder, vi syftar också till att upprätta ett trevligt, friskt hem för familjer och barn i nöd. För att nå detta mål, stöder Lux international arbetet för SOS barnbyar.

SOS-Barnbyar är en internationell organisation för behövande barn över hela världen. Organisationen ger föräldralösa och övergivna barn en stabil, omsorgsfull miljö i permanenta hem. Genom att förkasta idén om barnhemsinstitutioner, bygger SOS Barnbyar istället på familjeliknande strukturer. Barn får uppleva trygghet, närhet och en säker barndom.